Overzicht van het onderwerp

 • Algemeen

  Welkom bij de Leerlingenraad pagina!

 • Foto's kerstgala

  Onderstaand zijn de foto's van het kerstgala bij Sir Winston te vinden! Het verspreiden van deze foto's op social media is alleen toegestaan als degene op de foto hier nadrukkelijk toestemming voor hebben gegeven.

  Wil je jou foto liever weghalen? Stuur dan een mailtje naar waveleerlingenraad@sgzuidwest.nl

  Klik hier om de foto's te bekijken

  • Prinsentoernooi 2016

   Wij hebben ontzettend genoten van het prinsentoernooi dit jaar! Wij willen dan ook alle spelers bedanken voor hun sportieve inzet. Leerlingen die er niet bij zijn geweest hebben echt iets gemist. Foto's verschijnen zo snel mogelijk op de ELO!

   • Ideeën box

    Wij als leerlingenraad staan altijd open voor nieuwe ideeën voor activiteiten die wij in de toekomst kunnen organiseren of al reeds georganiseerd hebben. Heb jij een idee waar wij, volgens jou, wel wat mee kunnen? Stuur dan via onderstaand formulier jouw idee in. Let wel op dat wij niet alle ingezonden ideeën uit kunnen voeren.

    Klik hier om jouw idee in te sturen!

    • Wie zijn wij en wat doen wij?

     De leerlingen op de foto’s hierboven zijn allemaal leden van de leerlingenraad en iedereen heeft zijn of haar eigen taak. Als je in de leerlingenraad zit, ben je het hele jaar lang met die taak bezig.

     De leerlingenraad komt iedere maand samen om te vergaderen. We hebben het dan over de activiteiten die gaan plaats vinden bijvoorbeeld de schoolfeesten of het open podium. Ook bespreken we de dingen die al geweest zijn en misschien nog beter kunnen.

     • Ook lid worden van de leerlingenraad?

      Door het jaar heen staan wij over het algemeen altijd open voor nieuwe leden! Bij de leerlingenraad leer je niet alleen plannen en organiseren in de praktijk, maar daarnaast hebben wij ook een ontzettend gezellige groep. Heb jij interesse in de leerlingenraad? Stuur ons dan een mailtje op waveleerlingenraad@sgzuidwest.nl en laat ons weten waarom jij graag bij de leerlingenraad wilt! 

      • Social media

       Wij zijn ook te vinden op social media! Like onze Facebook pagina en volg ons op Twitter om op de hoogte te blijven van onze activiteiten en evenementen!