In deze categorie vind je in de toekomst alle mogelijke instructies, documenten en andere bronnen om goed met de ELO te kunnen werken

De workshop 'digitaal toetsen in de ELO' is een workshop van een zeer praktische aard. Besproken zal worden welke verschillende soorten vragen je aan kunt maken in een toets in de ELO, welke mogelijkheden er zijn om spieken te voorkomen, op welke manieren automatisch kan worden nagekeken. Vrij snel zal de overstap naar praktische toepassing worden gemaakt. Zorg dat je materiaal bij je hebt (liefst digitaal) waarmee je aan de slag kunt om zelf een toets te gaan maken.

 

Goed om te weten: de workshop zal plaatsvinden in een computerlokaal. We zorgen voor accounts waarmee jullie hier op het leerlingnetwerk in kunnen loggen. Helaas zijn op dit leerlingnetwerk je schooldocumenten niet zomaar beschikbaar. Zorg dus dat je het materiaal op een andere wijze (een stick of online) meeneemt. Voor opslaan geldt hetzelfde: het komt niet je je reguliere map terecht. Het kan handig zijn om je tablet mee te nemen om je toets te testen.